Ελέγχουν για «πειραγμένο» λογισμικό σε 60.000 Mercedes – Για ποιά μοντέλα πρόκειται

Ελέγχουν για «πειραγμένο» λογισμικό σε 60.000 Mercedes – Για ποιά μοντέλα πρόκειται

Η αρμόδια επιτροπή εξετάζει ύποπτο λογισμικό στα αυτοκίνητα Mercedes-Benz GLK 220 CDI, που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2012 και 2015, αφότου οι δοκιμές έδειξαν ότι πληρούν τα όρια εκπομπών ρύπων, μόνο όταν ενεργοποιείται κάποια λειτουργία.

Έρευνα στη Daimler κάνει η γερμανική αρχή που είναι υπεύθυνη για τον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας KBA, λόγω υποψίας ότι 60.000 αυτοκίνητα της Mercedes ήταν εξοπλισμένα με λογισμικό που αποσκοπούσε στην εξαπάτηση των δοκιμών εκπομπών ρύπων, σημειώνει η εφημερίδα Bild, την Κυριακή.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Στην Κύπρο θα βρίσκεται εντός των επόμενων ημερών η Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία πιάνει αμέσως δουλειά, σε μια προσπάθεια, για ένα ουσιαστικό διάλογο με τις δύο πλευρές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια δυναμική, μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE