Στον Αμάν Αναστασιάδης, Χριστοδουλίδης και Περδίος - Μαζί τους και 15 κυπριακές επιχειρήσεις

Στον Αμάν Αναστασιάδης, Χριστοδουλίδης και Περδίος - Μαζί τους και 15 κυπριακές επιχειρήσεις

Στην Ιορδανία βρίσκεται από το πρωί της Κυριακής 14/4 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης για να συμμετάσχει στη δεύτερη Τριμερή Σύνοδο Κορυφής Κύπρου, Ελλάδας και Ιορδανίας που διεξάγεται στο Αμάν.

 
Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο ο Υπουργός Εξωτερικών της Ιορδανίας Αϊμάν Σαφάντι. Τον συνοδεύουν ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE