Ανεξήγητος θάνατος 13χρονου – «Το μωρό μου έφυγε» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ανεξήγητος θάνατος 13χρονου – «Το μωρό μου έφυγε» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αναίσθητος εντοπίστηκε το βράδυ της Παρασκευής 12/04, 13χρονος σε πάρκο στην Ουαλία για να χάσει τη ζωή του λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει ο ξένος Τύπος, ο 13χρονος εντοπίστηκε αναίσθητος το γύρω στις 19:20 το βράδυ της Παρασκευής 12/04 σε πάρκο στη νότια Ουαλία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο πλησιέστερο νοσοκομείο όπου και εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα.

Η τοπική Αστυνομία εξετάζει τον «ανεξήγητο» θάνατο του μικρού ενώ η είδηση του χαμού του σκόρπισε το πένθος στην οικογένεια και το σχολείο του.

Η μητέρα του έφηβου, Tatum Price, με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: «Είμαι συντετριμμένη, η ζωή μου καταστράφηκε. Το μωρό μου έφυγε».

Η Αστυνομία εξετάζει τα αίτια του θανάτου του άτυχου 13χρονου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Ευελπιστώ αύριο να ακούσω θετικές εξελίξεις, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε σχέση με τα αποτελέσματα της τριμερούς συνάντησης ανάμεσα στον ίδιο, τον ΓΓ των ΗΕ και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE