Για το «colpo grosso» με Κολοβό, αλλά…

Για το «colpo grosso» με Κολοβό, αλλά…

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να βρίσκεται σε «φάση αξιολόγησης», αλλά πάλεψε να κάνει μια πολύ δυνατή μεταγραφή, το τελευταίο διάστημα.

Όπως αναφέρει η στήλη «παρασκήνια» στο Sportime, οι «πράσινοι» προσπάθησαν να «αρπάξουν» τον Δημήτρη Κολοβό από την Ομόνοια. Μόνο που η Κυπριακή ομάδα κινήθηκε γρήγορα και «έδεσε» τον παίκτη πριν διαπραγματευτεί αλλού. «Έσκασε» 150.000 ευρώ και τον κράτησε στις τάξεις της.

Ο Κολοβός είναι σε πολύ καλή κατάσταση και ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστή τέτοιας ποιότητας στην επίθεση. Και μάλιστα, αυτού του «μπάτζετ» που δεν είναι απαγορευτικό για τον σύλλογο.

Ήταν παίκτης… ταμάμ για τον Δώνη, όμως ο Κυπριακός σύλλογος, πρόλαβε τους «πράσινους» και τον κράτησε.

Πηγή: www.sportime.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE