Xριστός και παναγία! Δεν θα πιστέψετε πως κλείδωσε το αυτοκίνητό του για να μην του το κλέψουν

Xριστός και παναγία! Δεν θα πιστέψετε πως κλείδωσε το αυτοκίνητό του για να μην του το κλέψουν

Έναν πρωτότυπο αλλά όχι και τόσο διακριτικό τρόπο σκαρφίστηκε ένας οδηγός στην Ξάνθη για να κλειδώσει το αυτοκίνητό του.

Ο ιδιοκτήτης του Ι.Χ στην προσπάθειά του να προστατεύσει το όχημά του από τα χέρια των επίδοξων κλεφτών, το αλυσόδεσε κυριολεκτικά από πάνω μέχρι κάτω!

Ίσως, να πρόκειται για κάποιο παθόντα, ο οποίος δεν θέλει να ξαναζήσει μια παρόμοια τραυματική εμπειρία ή απλά να είναι κάποιος πολύ… προνοητικός οδηγός που θέλει να έχει το κεφάλι του ήσυχο.

Το σίγουρο είναι πως το Ι.Χ με την αλυσίδα τόσων μέτρων και τις κλειδαριές, στο κέντρο της πόλης, μόνο απαρατήρητο δεν περνάει…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE