ΑΓ. ΝΑΠΑ: Απαντά στα δυσφημιστικά σχόλια το Parko Paliatso - «Τα έξοδα νοσηλείας ανέλαβε εξολοκλήρου η εταιρεία»

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Απαντά στα δυσφημιστικά σχόλια το Parko Paliatso - «Τα έξοδα νοσηλείας ανέλαβε εξολοκλήρου η εταιρεία»

Τη λύπη τους για το ατύχημα που έλαβε χώρα εντός του Lunapark Parko Paliatso, εκφράζει η διεύθυνση και το προσωπικό του Λούνα Παρκ.

«Σύσσωμη η διεύθυνση και το προσωπικό του Λούνα Παρκ εκφράζουμε την λύπη μας για το ατυχές αυτό συμβάν και την συμπαράσταση μας προς τους δυο τραυματίες (μητέρα και παιδί από Ρωσία). Σαν εταιρεία που σέβεται και ακολουθεί όλους τους κανόνες ασφαλείας, έχουμε προχωρήσει από την πρώτη στιγμή στον διορισμό ομάδας διερεύνησης του συμβάντος, με όλα τα ενδεχόμενα να εξετάζονται», αναφέρει, σε ανακοίνωση του, το Lunapark Parko Paliatso.

Αναφέρει, παράλληλα, ότι επειδή τις τελευταίες ώρες είδαν το φως της δημοσιότητας και έχουν γραφτεί και λεχθεί σχόλια και αναρτήσεις σε διάφορα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης περί τεχνικών προβλημάτων, «οφείλουμε να τονίσουμε ότι εκ πρώτης, φαίνεται ότι το συμβάν προκλήθηκε λόγω ανθρώπινου λάθους στον χειρισμό».

Σημειώνει ότι η κατάσταση της υγείας των τραυματιών είναι εκτός κινδύνου και από ενημέρωση που έχουν τα άτομα αυτά θα αναρρώσουν πλήρως.

«Η εταιρεία μας ακολουθεί και εφαρμόζει ευλαβικά τους κανόνες ασφαλείας που καθορίζει η TUV NORD (Technical Inspection Association https://www.tuv-nord.com/en/tuv-nord-worldwide/), η πιο αναγνωρισμένη γερμανική αρμόδια αρχή για ελέγχους ασφαλείας και Πιστοποίησης προϊόντων. Η TUV NORD επιθεωρεί την εταιρία μας και τον εξοπλισμό μας σε ετήσια βάση», προσθέτει.

Πάντως, σε επικοινωνία που είχε το ThemaOnline με αρμόδιο πρόσωπο από την εταιρία, μας αναφέρθηκε ότι τα σχοινιά από τις κούνιες δεν είχαν κοπεί κατά το ατύχημα όπως αναφέρθηκε αρχικά.

Σημειώνεται ότι, Αστυνομία και Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας διεξάγουν έρευνες στην σκηνή και αναμένεται να καταλήξουν στα αίτια που προκάλεσαν το ατύχημα. Άγνωστο πάντως πως θα «τιμωρηθεί» και αν ο παράγοντας που προκάλεσε το ατύχημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE