ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κατεδαφίζεται οικία - Κλείνει ολόκληρη λεωφόρος για να την γκρεμίσουν

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κατεδαφίζεται οικία - Κλείνει ολόκληρη λεωφόρος για να την γκρεμίσουν

Κλειστή για περισσότερα από 24 ώρες η Σπύρου Κυπριανού στην Λευκωσία, λόγω καταδάφισης οικίας.

Η Αστυνομία ενημερώνει το κοινό ότι, από τις 3.00 το απόγευμα του Σαββάτου, 13 Απριλίου, μέχρι και τις 8.00 το βράδυ, της Κυριακής, 14 Απριλίου, οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού, (πρώην λεωφόρος Σάντα Ρόζα), στην Λευκωσία, θα είναι κλειστές στην κατεύθυνση προς την Λεωφόρο Γρίβα Διγενή, στο τμήμα μεταξύ της οδού Αυλώνος και της οδού Γεράσιμου Μαρκορά.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Τμήμα Δημοσίων Έργων, το τμήμα της λεωφόρου θα είναι κλειστό λόγω εργασιών κατεδάφισης οικίας.

Για λόγους οδικής ασφάλειας, κατά τη διάρκεια των εργασιών κατεδάφισης, η τροχαία κυκλοφορία θα διοχετεύεται μέσω των οδών Αυλώνος, Ανδρέα Μιχαλακοπούλου και Γεράσιμου Μαρκορά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE