Προς αναβολή το Πανθρακικός-Ολυμπιακός

Προς αναβολή το Πανθρακικός-Ολυμπιακός

Ο αγώνας Πανθρακικός-Ολυμπιακός είναι προγραμματισμένος για να γίνει το Σάββατο στις 19:30, όμως είναι ορατό το ενδεχόμενο αναβολής.

Ο λόγος έχει να κάνει με τις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν τις τελευταίες μέρες στην Κομοτηνή, όπου η έντονη βροχόπτωση έκανε πολύ βαρύ τον αγωνιστικό χώρο. Αν συνεχιστεί και τις επόμενες ώρες η κακοκαιρία και η έντονη βροχόπτωση, το πιθανότερο είναι να αναβληθεί ο αγώνας.

Την απόφαση θα πάρει αφού επιθεωρήσει το γήπεδο ο διαιτητής Γιάννης Δελφάκης. Όπως προνοούν οι κανονισμοί σε περίπτωση αναβολής ο αγώνας γίνεται την επόμεη μέρα την ίδια ώρα και αν αυτό είναι αδύνατον η Super League θα πρέπει να το ορίσει σε άλλη ημερομηνία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ για το Κυπριακό - «Δεν παγώνει η προσπάθεια... υπάρχει εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση»

Μήνυμα ΠτΔ για το Κυπριακό - «Δεν παγώνει η προσπάθεια... υπάρχει εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση»

Υπάρχει εξέλιξη και ευελπιστούμε να έχουμε το αποτέλεσμα που προσδοκούμε που δεν είναι άλλο από την επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE