Πένθος στο Κυπριακό ποδόσφαιρο – Απεβίωσε πρώην Πρόεδρος της ΚΟΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Πένθος στο Κυπριακό ποδόσφαιρο – Απεβίωσε πρώην Πρόεδρος της ΚΟΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Απεβίωσε σήμερα Παρασκευή σε ηλικία 83 ετών ο πρώην Πρόεδρος της ΚΟΠ Σάββας Λαγούδης.

Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας στις αρχές της δεκαετίας του 1970 και Πρόεδρος την περίοδο 1974-1975 καθώς και Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων.

Ο αείμνηστος Σάββας Λαγούδης είχε να επιδείξει πλούσια κοινωνική και αθλητική προσφορά.

Πέραν της ΚΟΠ, διετέλεσε Πρόεδρος της Κυπριακής ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Αντιπρόεδρος της Αθλιατρικής Εταιρείας Κύπρου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ και της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής και Πρόεδρος του Παγκύπριου Οδοντιατρικού Συλλόγου.

Η κηδεία του θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 15 Απριλίου στις 16:45 στην Εκκλησία Κωνσταντίνου και Ελένης στη Παλλουριώτισσα.

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Γενικός Διευθυντής και το προσωπικό της ΚΟΠ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Από ιστοσελίδα ΚΟΠ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θλίψη στο Παγκύπριο: Έφυγε από τη ζωή ο πρώην Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργος Βασιλείου

Θλίψη στο Παγκύπριο: Έφυγε από τη ζωή ο πρώην Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργος Βασιλείου

Έφυγε το βράδυ της Τρίτης από τη ζωή, σε ηλικία 94 ετών, ο πρώην Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γιώργος Βασιλείου, ο οποίος διετέλεσε τρίτος Πρόεδρος της χώρας την περίοδο 1988-1993.

BEST OF TOTHEMAONLINE