Αντέδρασε έντονα και ο Κλοπ: «Είναι αηδιαστικό…»

Αντέδρασε έντονα και ο Κλοπ: «Είναι αηδιαστικό…»

«Αηδιαστικό» χαρακτήρισε ο Γιούργκεν Κλοπ το περιστατικό στο χθεσινό ματς της Σλάβια Πράγας με την Τσέλσι στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου οπαδοί των «μπλε» εξαπέλυσαν – μέσω συνθημάτων- ρατσιστική επίθεση στον Μοχάμεντ Σαλάχ.

Οι φίλοι των Λονδρέζων αποκαλούσαν «βομβιστή» τον Αιγύπτιο επιθετικό της Λίβερπουλ, με τον Κλοπ να παίρνει θέση:

«Είναι αηδιαστικό. Είναι ακόμη ένα παράδειγμα ότι κάποια πράγματα δεν πρέπει να γίνονται. Είναι ακόμη ένα σημάδι ότι κάτι πηγαίνει λάθος έξω από τα γήπεδα. Όσο πιο πολύ αντιδρούμε, τόσο περισσότερο θα βοηθήσουμε την κατάσταση.

Η γνώμη μου είναι ότι όποιος κάνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να μην του επιτρέπεται ξανά η είσοδος στα γήπεδα για όλη του τη ζωή.

Το ποδόσφαιρο είναι το καλύτερο παράδειγμα στο ότι πολλοί διαφορετικοί λαοί μπορούν να δουλέψουν μαζί εξαιρετικά. Κανείς δεν νοιάζεται από που είσαι ή από που είναι οι γονείς σου», ανέφερε ο προπονητής των «κόκκινων».

Πηγή: england365.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ώρα μηδέν για την Κύπρο: Έρχεται στο νησί η Ρομπέρτα Μέτσολα – Τι σχεδιάζουν για την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ώρα μηδέν για την Κύπρο: Έρχεται στο νησί η Ρομπέρτα Μέτσολα – Τι σχεδιάζουν για την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Επαφές στην Κύπρο, μεταξύ 1-2 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιήσουν η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα και οι Πρόεδροι των πολιτικών ομάδων, ενόψει της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου μεταξύ άλλων θα έχουν και συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE