Ο Κάλβο είναι σίγουρος

Ο Κάλβο είναι σίγουρος

Πλατιά χαμόγελα υπάρχουν στην Ανόρθωση από τα καλά νέα που έφεραν οι τελευταίες προπονήσεις, όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τραυματισμούς.

Η συμπερίληψη στην αποστολή των Κάλβο, Μαρκή και Αβραάμ, αυξάνει τις επιλογές του Αντρέ Πάους για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ και δίνει στην ομάδα καλύτερη προοπτική από τους προηγούμενους αγώνες.

Όπως φαίνεται θα είναι σίγουρα στην ενδεκάδα ο Τόνι Κάλβο ο οποίος βρίσκεται σε καλύτερο επίπεδο ετοιμότητας από τους άλλους δύο ποδοσφαιριστές. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η πιθανότητα να βρεθούν στην ενδεκάδα οι Αβραάμ και Μακρής όμως έχουν λιγότερες πιθανότητες. Μάλλον θα μείνουν στον πάγκο και αν χρειαστεί θα περάσουν σαν αλλαγή στον αγώνα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Το αποτέλεσμα διερεύνησης των Αμερικανών θα χρησιμοποιηθεί για βελτίωση υπηρεσιακού συντονισμού

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Το αποτέλεσμα διερεύνησης των Αμερικανών θα χρησιμοποιηθεί για βελτίωση υπηρεσιακού συντονισμού

Το αποτέλεσμα της διερεύνησης που διεξάγει η ομάδα της αμερικανικής υπηρεσίας ATF για την προέλευση και εξάπλωση των πρόσφατων πυρκαγιών στην Επαρχία Λεμεσού θα είναι χρήσιμο ώστε να σχεδιαστούν τα επόμενα στάδια, τα οποία περιλαμβάνουν την παροχή βοήθειας και τεχνογνωσίας για να επιτευχθεί ο καλύτερος συντονισμός μεταξύ των υπηρεσιών και να γίνουν οι αλλαγές που απαιτούνται, ενώ στο επόμενο στάδιο, οι αμερικανικές Αρχές θα εξετάσουν τη διαχείριση της πυρκαγιάς και τις ενέργειες που έγιναν για την αντιμετώπισή της, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.