Συνάντηση με ποδοσφαιριστές της Β΄ Κατηγορίας για το θέμα των «κόκκινων φακέλων»

Συνάντηση με ποδοσφαιριστές της Β΄ Κατηγορίας για το θέμα των «κόκκινων φακέλων»

Ενημέρωση από ΠΑ.Σ.Π.:

«Πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσώπων ποδοσφαιριστών της Β’ Κατηγορίας, στα γραφεία του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019.

Πέραν των ποδοσφαιριστών, στη συνάντηση που ζήτησε το Δ.Σ. του ΠΑ.Σ.Π., παρόν ήταν ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΠΑ.Σ.Π., Πανίκος Φιλιώτης και οι νομικοί σύμβουλοι του Συνδέσμου, Πάρις Σπανός και Λούης Χατζηδημητρίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μετά τα τελευταία γεγονότα στη Β’ Κατηγορία.

Επίσης ο Σύνδεσμος ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές με μεγάλη ικανοποίηση ότι με πρωτοβουλία της ΚΟΠ διευθετήθηκε συνάντηση την ερχόμενη εβδομάδα για να συζητηθεί το θέμα.

Αποφασίστηκε όπως ο ΠΑ.Σ.Π. θέσει επί τάπητος τα σοβαρότατα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο στη Β’ Κατηγορία και έχουν μελετηθεί και συζητηθεί συγκεκριμένες εισηγήσεις για να τεθούν προς την ΚΟΠ σε μια προσπάθεια βελτίωσης της κατάστασης στην Β’ Κατηγορία».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.