Δόθηκε τελεσίγραφο στον εργολάβο που ανέλαβε να κτίσει νέα πτέρυγα στο Νοσοκομείο Λάρνακας

Δόθηκε τελεσίγραφο στον εργολάβο που ανέλαβε να κτίσει νέα πτέρυγα στο Νοσοκομείο Λάρνακας

Τελεσίγραφο δόθηκε την Παρασκευή 12/4 από τα μέλη της Επιτροπής Μεταφορών της Βουλής στον εργολάβο, που ανέλαβε την εκτέλεση του έργου της ανέγερσης της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου Λάρνακας, ή να εφαρμόσει τα συμφωνηθέντα ή να τερματιστεί το συμβόλαιο του και να υποστεί όλες τις συνέπειες, που προβλέπονται από το νόμο.

Όπως ανέφεραν τα μέλη της Επιτροπής Μεταφορών, μετά από τη συζήτηση των καθυστερήσεων, που παρατηρούνται στην εκτέλεση του έργου και τα προβλήματα που δημιουργούνται ένεκα αυτής, για τελευταία φορά αποφασίστηκε, παρουσία των Υπουργών Μεταφορών και Υγείας και των υπόλοιπων εμπλεκόμενων φορέων, ότι θα δοθεί μια τελευταία ευκαιρία για συμμόρφωσή του, και αν όχι, θα εξεταστεί νομικά πως φράσσεται ο δρόμος σε τέτοιους «αναξιόπιστους εργολάβους», όπως ειπώθηκε.

 Το έργο οδεύει προς νέα αναβολή, αφού έπρεπε να παραδοθεί στις 30 του προσεχούς μηνός, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμο.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE