Το καλοκαίρι τα πιο «ΩΡΑΙΑ» για Τάμαρι! Να’ ναι ΕΤΟΙΜΟΣ ο Πετεβίνος…

Το καλοκαίρι τα πιο «ΩΡΑΙΑ» για Τάμαρι! Να’ ναι ΕΤΟΙΜΟΣ ο Πετεβίνος…

Δεν έχουμε κανένα λόγο να μην πιστέψουμε τον Νεκτάριο Πετεβίνο, ο οποίος σε σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή (ΣΠΟΡ ΦΜ 95), είπε ότι δεν γνωρίζουν οτιδήποτε, αν ήρθε σκάουτερ της Ρόμα να δει τον Τάμαρι. 

Διευκρίνισε ότι αυτό ισχύει για τα εντός έδρας παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ, εννοώντας ότι θα τους είχαν ενημερώσει από τον Ιταλικό Σύλλογο, αν ερχόταν κάποιος άνθρωπος των «τζιαλορόσι» στο ΓΣΠ.

Πρέπει να είναι… προετοιμασμένος ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου των πρωταθλητών, επειδή τα «ωραία» για τον Ιορδανό άσο, θα προκύψουν κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Να δείτε όταν θα ξεκινήσει επίσημα να λειτουργεί το θερινό παζάρι, πόσα και πόσα θα διαβάσουμε ακόμα για ομάδες που θέλουν τον Τάμαρι.

*Η φωτογραφία είναι από την ψεσινή εκδήλωση του ΠΑΣΠ, δίπλα από τον άσο του ΑΠΟΕΛ είναι ο μπαμπάς του! 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κρυφτούλι» Χριστοδουλίδη- Αννίτας με φόντο τον ανασχηματισμό - Η Κούσιου, οι διαρροές και τα αντικρουόμενα μηνύματα

«Κρυφτούλι» Χριστοδουλίδη- Αννίτας με φόντο τον ανασχηματισμό - Η Κούσιου, οι διαρροές και τα αντικρουόμενα μηνύματα

Δεν είναι ο διορισμός της Έλενας Κούσιου στη θέση της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου του ΔΗΣΥ που προκάλεσε τις περισσότερες συζητήσεις. Είναι όσα προηγήθηκαν και κυρίως όσα ακολούθησαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE