ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΠΕ: Στη φυλακή για 9 χρόνια ο Καλογερίδης

ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΠΕ: Στη φυλακή για 9 χρόνια ο Καλογερίδης

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λεμεσού καταδίκασε την Παρασκευή (12/4) σε 9 χρόνια φυλάκισης τον Χαράλαμπο Καλογερίδη για την ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα της Συνεργατικής στη Λεμεσό.

Ποινή φυλάκισης 9 ετών επέβαλε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λεμεσού στον Χαράλαμπο Καλογερίδη, για την ένοπλη ληστεία υποκαταστήματος στης πρώην Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας.

Το έγκλημα διαπράχθηκε στις 6 Μαρτίου σε υποκατάστημα της πρώην ΣΚΤ στον Άγιο Αθανάσιο.

Να σημειώσουμε πως ο Καλογερίδης έφτασε το πρωί της Παρασκεύης 12/4 στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λεμεσού υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Καλογερίδης, βρίσκεται στις Κεντρικές Φυλακές, μετά την σύλληψη του στις 3 Ιουνίου σε διαμέρισμα στη Λάρνακα, μετά από συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας. Ο φερόμενος συνεργάτης του, Χάρης Σαρίδης, συνελήφθη στην Κρήτη στις 26 Ιουλίου και εκτίει ποινή φυλάκισης, που του είχε επιβληθεί προηγουμένως από ελληνικό δικαστήριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Βρισκόμαστε μόλις οκτώ μέρες πριν από την άτυπη διάσκεψη της Γενεύης και η Λευκωσία προετοιμάζεται πυρετωδώς για όλα τα σενάρια, τα οποία ενδεχομένως θα κληθεί να αντιμετωπίσει, έχοντας ωστόσο ενώπιον της, τις γνωστές θέσεις της τουρκικής πλευράς, για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE