ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΠΕ: Στη φυλακή για 9 χρόνια ο Καλογερίδης

ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΠΕ: Στη φυλακή για 9 χρόνια ο Καλογερίδης

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λεμεσού καταδίκασε την Παρασκευή (12/4) σε 9 χρόνια φυλάκισης τον Χαράλαμπο Καλογερίδη για την ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα της Συνεργατικής στη Λεμεσό.

Ποινή φυλάκισης 9 ετών επέβαλε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λεμεσού στον Χαράλαμπο Καλογερίδη, για την ένοπλη ληστεία υποκαταστήματος στης πρώην Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας.

Το έγκλημα διαπράχθηκε στις 6 Μαρτίου σε υποκατάστημα της πρώην ΣΚΤ στον Άγιο Αθανάσιο.

Να σημειώσουμε πως ο Καλογερίδης έφτασε το πρωί της Παρασκεύης 12/4 στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λεμεσού υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Καλογερίδης, βρίσκεται στις Κεντρικές Φυλακές, μετά την σύλληψη του στις 3 Ιουνίου σε διαμέρισμα στη Λάρνακα, μετά από συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας. Ο φερόμενος συνεργάτης του, Χάρης Σαρίδης, συνελήφθη στην Κρήτη στις 26 Ιουλίου και εκτίει ποινή φυλάκισης, που του είχε επιβληθεί προηγουμένως από ελληνικό δικαστήριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE