Σημαντική δωρεά της ΟΠΑΠ Κύπρου αναβαθμίζει τις ακτινοδιαγνωστικές υπηρεσίες του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Σημαντική δωρεά της ΟΠΑΠ Κύπρου αναβαθμίζει τις ακτινοδιαγνωστικές υπηρεσίες του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Σε μια σύντομη τελετή που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Υπουργού Υγείας κύριου Φίλιππου Πατσαλή την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου, στις 12:30, η ΟΠΑΠ Κύπρου παρέδωσε στο Μακάρειο Νοσοκομείο Λευκωσίας ένα υπερσύγχρονο ακτινοσκοπικό μηχάνημα.

Το νέο μηχάνημα προσφέρει τη δυνατότητα πραγματοποίησης βελτιστοποιημένων ακτινολογικών εξετάσεων, προσφέροντας περισσότερες και καλύτερες επιλογές διάγνωσης, με αναβαθμισμένη ποιότητα εξετάσεων. Με την εγκατάσταση του συστήματος, η πραγματοποίηση ακτινοσκοπικών εξετάσεων αναβαθμίζεται σημαντικά, αφού η μέχρι σήμερα αναλογική τεχνολογία αντικαθίσταται με ψηφιακή, προσφέροντας σύγχρονες και έγκυρες ακτινολογικές εξετάσεις σε όλες τις ηλικιακές ομάδες των ασθενών.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ κ. Δημήτρης Αλετράρης ανέφερε μεταξύ άλλων «ο τομέας της υγείας βρίσκεται στο επίκεντρο της κοινωνικής δράσης της ΟΠΑΠ. Η εμπιστοσύνη με την οποία ο κόσμος αγκαλιάζει τα παιχνίδια μας εδώ και 45 χρόνια, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε ουσιαστικά στην κυπριακή κοινωνία, γεγονός που μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους».

Παραλαμβάνοντας τον εξοπλισμό, ο Υπουργός Υγείας κύριος Πατσαλής ευχαρίστησε θερμά την ΟΠΑΠ Κύπρου για τη διαχρονική στήριξή της στον τομέα της υγείας και τόνισε πως με τη δωρεά αυτή, θα προσφέρεται πλέον η δυνατότητα απρόσκοπτης εξυπηρέτησης των ασθενών, με παράλληλη ενίσχυση της ποιότητας των ακτινοδιαγνωστικών υπηρεσιών που προσφέρει το Μακάρειο Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η ΟΠΑΠ Κύπρου συνεχίζει να στηρίζει την κυπριακή κοινωνία, επιλέγοντας να επενδύει σε αυτή και τους ανθρώπους της. Η σημερινή δωρεά του υπερσύγχρονου ακτινοσκοπικού μηχανήματος στο Μακάρειο Νοσοκομείο Λευκωσίας αποτελεί μία ακόμα ενέργεια της εταιρείας, που στόχο έχει τη στήριξη και ενδυνάμωση της δημόσιας υγείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE