Σοβαρά θέματα για το λιμανάκι της εταιρείας Λεπτός, εγείρει ο Δήμος Πέγειας

Σοβαρά θέματα για το λιμανάκι της εταιρείας Λεπτός, εγείρει ο Δήμος Πέγειας

Ο συγκεκριμένος χώρος ελλιμενισμού σκαφών αναψυχής συνεχίζει να λειτουργεί εις βάρος του Δήμου Πέγειας και του δημόσιου συμφέροντος εδώ και 30 χρόνια, σημειώνει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του ο δήμος.

Ο Δήμος Πέγειας  στα πλαίσια των νόμων και κανονισμών, στην προσπάθεια του να εξυπηρετήσει το Δημόσιο συμφέρον και να προστατέψει το κοινό καλό όλων των Δημοτών του καθώς και των επισκεπτών της περιοχής, καταβάλει έντονες και συνεχείς προσπάθειες για την επικράτηση της ευνομίας και ευταξίας στα Διοικητικά του όρια, αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου σε σχέση με το λιμανάκι της εταιρείας ΛΕΠΤΟΣ. 

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Στο νοσοκομείο το θύμα - Συνελήφθη ο δράστης

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Στο νοσοκομείο το θύμα - Συνελήφθη ο δράστης

Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου καθώς αλλοδαπός μπούκαρε σε γνωστό εστιατόριο στο Παραλίμνι και επιτέθηκε με μαχαίρι στον γιο του ιδιοκτήτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE