Φεύγει και… μπαίνει στο εδώλιο του κατηγορουμένου (ΒΙΝΤΕΟ)

Φεύγει και… μπαίνει στο εδώλιο του κατηγορουμένου (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο Ισραήλ αναμένεται να βρεθεί τα επόμενα 24ωρα ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, Ρούμπεν Ράγιος.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο παίκτης της «Κυρίας» έχει… ανοικτή υπόθεση στο δικαστήριο του Ισραήλ, μιας και του έχει γίνει μήνυση από άλλον παίκτη.

Συγκεκριμένα, ο Ραφί Νταχάν είχε τραυματιστεί σοβαρά σε ένα αγώνα προ ετών μετά από μαρκάρισμα που είχε δεχθεί από τον Ρούμπεν Ράγιος.  Ήταν αγώνας μεταξύ Μακάμπι Χάιφα – Μπνέι Γεχούντα.  Ο Ράγιος ως παίκτης της Μακάμπι είχε κάνει ένα δυνατό μαρκάρισμα, που χαρακτηρίστηκε και ως «δολοφονικό τάκλιν», στον Ραφί Νταχάν που ήταν στην Μπνέι Γεχούντα.

Ο Νταχάν είχε υποβληθεί σε αρκετές χειρουργικές επεμβάσεις για να ξεπεράσει το πρόβλημα στους συνδέσμους του ποδιού του, αποφασίζοντας να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια.

Παρόλα αυτά, δεν το άφησε έτσι, μιας και ο Νταχάν καταχώρησε μήνυση στον Ράγιος, ζητώντας ποσό αποζημίωσης για τον τραυματισμό του που τον οδήγησε στην ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ενώ στην υπόθεση εμπλέκεται και η τότε ομάδα του Ράγιος, Μακάμπι Χάιφα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE