8η Γενική Εκλογική Συνέλευση BPW Cyprus (ΚΟΓΕΕ) 

8η Γενική Εκλογική Συνέλευση BPW Cyprus (ΚΟΓΕΕ) 

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Γυναικών Επιχειρηματιών ΚΟΓΕΕ (BPW Cyprus), μέσα από δράσεις και πρωτοβουλίες προς ενδυνάμωση και αναγνώριση της γυναικείας επιχειρηματικότητας και προς ενθάρρυνση της ανέλιξης της γυναίκας σε θέσεις λήψεως αποφάσεων, διοργανώνει την 8η Γενική Εκλογική Συνέλευση την Τρίτη 16 Απριλίου 2019 και ώρα 18:30, στα Κεντρικά Γραφεία της Τράπεζας Κύπρου στη Λευκωσία (Αγία Παρασκευή).

Στo τελετουργικό μέρος της Συνέλευσης, Χαιρετισμό θα απευθύνουν η Επίτροπος Ισότητας, Ιωσηφίνα Αντωνίου, ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ, Χριστόδουλος Ε. Αγκαστινιώτης και η Υπουργός Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ζέτα Αιμιλιανίδου. Απολογισμό δράσεων της Ομοσπονδίας για την τριετία που μας πέρασε θα πραγματοποιήσει η Πρόεδρος της ΚΟΓΕΕ, Μαίρη Παπαδοπούλου. Στο πλαίσιο της Συνέλευσης θα πραγματοποιηθούν Τιμητικές Βραβεύσεις “HE FOR SHE AWARDS”, και θα δοθούν βραβεία σε άνδρες των οποίων η προσφορά ενίσχυσε σε σημαντικό βαθμό την αποτελεσματικότητα των δράσεων της Ομοσπονδίας.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει δεξίωση με τη σκυτάλη να δίνεται στα μέλη της ΚΟΓΕΕ για την πραγματοποίηση του καταστατικού μέρους της εκδήλωσης. Στο σημείο αυτό θα γίνει η έγκριση πεπραγμένων του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, κατάθεση και έγκριση έκθεσης ελεγκτών για την τριετία 2016-2019, διορισμό ελεγκτών και καθορισμό ετήσιας συνδρομής μελών. Η Συνέλευση ολοκληρώνεται με την εκλογή της εφορευτικής επιτροπής και την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΓΕΕ.

Για συμμετοχή στο τελετουργικό μέρος της εκδήλωσης, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι τις 12 Απριλίου 2019, στη Νίτσα Παπαχριστοδούλου, τηλ. 99546657 ή στη Μαριάννα Βραχίμη, τηλ. 96350140.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE