Το ΣΟΟΥ της Μπάρτσα: ΓΚΟΛ μετά από 48 πάσες και συμμετοχή όλων των παικτών σε 134 δεύτερα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ΣΟΟΥ της Μπάρτσα: ΓΚΟΛ μετά από 48 πάσες και συμμετοχή όλων των παικτών σε 134 δεύτερα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφορώντας τη μπάλα επί 134» στον αγωνιστικό χώρο του «Ολντ Τράφορντ» και μονάχα… μια παρεμβολή από αντίπαλο (με τη δεύτερη να είναι αυτή του Σο για να κατακυρωθεί ως αυτογκόλ), η Μπαρτσελόνα σκόραρε στο «Ολντ Τράφορντ» περνώντας τη μπάλα από κάθε ποδοσφαιριστή της!

Από τον Τερ Στέγκεν στην εστία, σε κάθε μέλος της 11άδας την οποία είχε παρατάξει ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον αγωνιστικό χώρο του «Ολντ Τράφορντ» και μονάχα… μια μικρή παρεμβολή.

Σε χρονικό διάστημα δυο λεπτών και 14 δευτερολέπτων, ή αλλιώς σε 134», οι «μπλαουγκράνα» κατάφεραν να κάνουν 48 μεταβιβάσεις μεταξύ τους, περνώντας τη μπάλα από κάθε ποδοσφαιριστή της ομάδας, προτού ο Λουκ Σο κάνει τη δεύτερη επαφή αντιπάλου και με το αυτογκόλ, όπως κατακυρώθηκε, δώσει τη νίκη στους Καταλανούς με το τελικό 1-0 στο Μάντσεστερ, το βράδυ της Τετάρτης.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE