Θέλουν να κάμουν ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ, αλλά δεν ξέρουν τον τρόπο…

Θέλουν να κάμουν ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ, αλλά δεν ξέρουν τον τρόπο…

Την αφορμή για να γράψω τις παρακάτω σκέψεις, μου την έδωσε το δελτίο τύπου της ΚΟΚ, μετά τη χθεσινή συνάντηση της ηγεσίας της με τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας. 

Ο Ιωνάς Νικολάου, λέει η ενημέρωση, τους είπε ότι κάνουν σκέψεις για βελτιώσεις στο νόμο για καταστολή της βίας (κάρτα οπαδού).

Ξέρετε τι μήνυμα εισπράττω; Τούτο δεν προκύπτει μόνο από τα όσα είπε στους διαχειριστές του αθλήματος της καλαθόσφαιρας ο εμπνευστής του νόμου της κάρτας.

Ότι, πλέον, σκέφτονται για τα καλά να κάμουν κωλοτούμπα, αλλά δεν ξέρουν με ποιο τρόπο θα το πράξουν.

Στον τόπο που ζούμε, ξέρετε πολύ καλά, ότι είναι… κομματάκι δύσκολο, να παραδεχθούν ότι έκαμαν λάθος, όσοι μας εξουσιάζουν.

Υ.Γ. Σπάζω πλάκα και με κάποιους… κομματάρχες, οι οποίοι θυμήθηκαν τώρα που έρχονται εκλογές, να κάμουν συναντήσεις με τους κρατούντες του ποδοσφαίρου, για να μάθουν τα προβλήματα του βασιλιά των σπόρ.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE