Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Παρτσαλάκη: «Καλό ταξίδι άγγελέ μου» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Παρτσαλάκη: «Καλό ταξίδι άγγελέ μου» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μεγάλη θλίψη για τον γνωστό Έλληνα ηθοποιό, το γνωστοποίησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram. 

Δύσκολες ώρες περνάει ο πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός, Γιώργος Παρτσαλάκης, μετά τον ξαφνικό χαμό της βαφτιστήρας του.

Με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο γνωστός ηθοποιός αποχαιρέτησε το «αστεράκι» του!

«Καλό ταξίδι άγγελε μου! Αυτό το αστεράκι πριν από εικοσιτέσσερα χρόνια το βάφτισα και έφυγε ξαφνικά. Σε όσους από εσάς έδωσα μια στιγμή χαράς κάντε Μια ευχή!!!». 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ σε κρίσιμο σταυροδρόμι: Πιέσεις, δημοσκοπήσεις και η μάχη για τον ρυθμιστικό ρόλο

ΔΗΚΟ σε κρίσιμο σταυροδρόμι: Πιέσεις, δημοσκοπήσεις και η μάχη για τον ρυθμιστικό ρόλο

Η ομιλία του Προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου, ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής, για την επικύρωση των ψηφοδελτίων για τις βουλευτικές εκλογές σηματοδοτεί την είσοδο του κόμματος στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE