ΚΥΠΡΟΣ: Ψάχνουν πιλότο με μισθό 11.500 ευρώ – Παραμένει καθηλωμένο πυροσβεστικό αεροπλάνο

ΚΥΠΡΟΣ: Ψάχνουν πιλότο με μισθό 11.500 ευρώ – Παραμένει καθηλωμένο πυροσβεστικό αεροπλάνο

Ψάχνουν για πιλότο πυροσβεστικού αεροπλάνου όμως κανείς δεν δείχνει να ενδιαφέρεται λόγω του μισθού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», στην ευρεία σύσκεψη στο υπουργείο Εσωτερικών της Τετάρτης (10/04), συζητήθηκε μεταξύ άλλων και το πρόβλημα ανεύρεσης πιλότου ο οποίος με μισθό 11,500 ευρώ τον μήνα, θα αναλάβει την θέση του πιλότου για αεροπλάνο του Τμήματος Δασών.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον διευθυντή Τμήματος Δασών, κανείς πιλότος δεν έδειξε να ενδιαφέρεται για την εν λόγω θέση αφού θεωρούν χαμηλό τον μισθό που προσφέρεται, με αποτέλεσμα το πυροσβεστικό αεροπλάνο να παραμένει καθηλωμένο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, λύση στο πρόβλημα προσφέρθηκε να δώσει ο υπουργός Δικαιοσύνης προχωρώντας σε διαπραγματεύσεις με πιλότους που έδειξαν ενδιαφέρον για τα ελικόπτερα της Αστυνομίας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Φόβοι γενικευμένης σύρραξης στη Μέση Ανατολή - Στα άκρα η σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

LIVE: Φόβοι γενικευμένης σύρραξης στη Μέση Ανατολή - Στα άκρα η σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Κορυφώνεται η παγκόσμια αγωνία, για την απάντηση της Τεχεράνης, στην επιχειρηση «Rising Lion»,  τα χτυπήματα του Ισραήλ κατά στρατιωτικών στόχων και πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν τα ξημερώματα της Παρασκευής (13/6). Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline.