Ανοιχτή συνάντηση Ανορθωσιατών στη Λευκωσία

Ανοιχτή συνάντηση Ανορθωσιατών στη Λευκωσία

Υπενθυμίζουμε ότι τη Δευτέρα 9 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί νέα συγκέντρωση στα πλαίσια της οικονομικής εκστρατείας του Διοικητικού Συμβουλίου, στη Λευκωσία.

Η συνάντηση θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Holiday Inn στις 19:00 το βράδυ. Παρόντες θα είναι τόσο ο πρόεδρος της εταιρείας κ. Χαράλαμπος Μανώλη, όσο και μέλη του ΔΣ της Ανόρθωσης.

Είναι η πρώτη τέτοια συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στην επαρχία Λευκωσίας και στόχο έχει από τη μια την ενημέρωση του κόσμου για όλα τα τρέχοντα θέματα της ομάδας και από την άλλη την οικονομική στήριξη του Συλλόγου, μέσα από την διάθεση μετοχών και την εξόφληση συνδρομών.

Ανορθωσιάτες που επιθυμούν να αγοράσουν μετοχές, μπορούν να το πράξουν και ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας και στέλνοντας ταυτόχρονα το σχετικό έντυπο για φυσικόή νομικό πρόσωπο στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected].

Η συγκέντρωση θα είναι ανοιχτή για όλους τους Ανορθωσιάτες.

Από ιστοσελίδα Ανόρθωσης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE