Πρωτάθλημα Νέων Γ΄ Κατηγορίας: Συνεχίζεται ο έντονος συναγωνισμός για την πρώτη θέση (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Πρωτάθλημα Νέων Γ΄ Κατηγορίας: Συνεχίζεται ο έντονος συναγωνισμός για την πρώτη θέση (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Οι πρωτοπόροι προχώρησαν νικηφόρα και τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος συνεχίζεται ο έντονος συναγωνισμός για την κατάκτηση του τίτλου του Πρωταθλήματος Νέων U19 Γ’ Κατηγορίας.

Στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής η Αλκή νίκησε στο ντέρμπι τον Ακρίτα Χλώρακας με 1-0 από γκολ του Κώστα Λεωνίδου στο 42ο λεπτό και έφτασε στους 72 βαθμούς.

Τον ίδιο απολογισμό έχει και η Δόξα Κατωκοπιάς που νίκησε με 4-1 τον Αχυρώνα Λιοπετρίου από τέρματα που πέτυχαν οι Πιέρου, Κεραμιδάς, Μελιφρονίδη και Νίκολσον. Ο Αχυρώνας είχε προηγηθεί στο σκορ στο 19ο λεπτό με τον Πριγγόπουλλο.

Αλκή Ορόκλινης και Δόξα Κατωκοπιάς ανεξάρτητα από ποια ομάδα θα τερματίσει πρώτη, έχουν εξασφαλίσει μαθηματικά την άνοδο τους στο Πρωτάθλημα Νέων Β’ Κατηγορίας.

Δείτε ΕΔΩ την αναλυτική βαθμολογία…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπόθεση Θανάση: Αμφισβητήσεις και αντιφάσεις στο πόρισμα Παππά - Σοβαρές ελλείψεις στην έρευνα για την υπόθεση

Υπόθεση Θανάση: Αμφισβητήσεις και αντιφάσεις στο πόρισμα Παππά - Σοβαρές ελλείψεις στην έρευνα για την υπόθεση

Σοβαρές αντιφάσεις στην αρχική γνωμάτευση του Πανίκου Σταυριανού, που είχε αποφανθεί για αυτοκτονία, φέρνει το φως το νέο πόρισμα της  υπόθεσης του Θανάση Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE