Χίλια ΜΠΡΑΒΟ! Τι έκαναν ΜΑΖΙ παίκτες ΑΕΛ και Απόλλωνα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Χίλια ΜΠΡΑΒΟ! Τι έκαναν ΜΑΖΙ παίκτες ΑΕΛ και Απόλλωνα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ και του Απόλλωνα βρέθηκαν στο 22ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Γεωργίου Χαβούζας για την εκδήλωση ενάντια στον σχολικό εκφοβισμό και τον ρατσισμό.

Έτσι, απέδειξαν πως το ποδόσφαιρο δεν χωρίζει αλλά ενώνει και πως μόνο για 90 λεπτά είναι αντίπαλοι.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Αντιπροσωπεία της ομάδας μας μαζί με αντιπροσωπεία του Απόλλωνα βρίσκονται αυτήν την στιγμή στο 22ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Γεωργίου Χαβούζας και συμμετέχουν μαζί στην εκδήλωση των μαθητών ενάντια στον Σχολικό Εκφοβισμό και στον Ρατσισμό.
Τους ευχαριστούμε για την πρόσκληση και συγχαρητήρια σε όλους για αυτήν την υπέροχη εκδήλωση!»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Από τα ΜΟΕ στο blame game - Ούτε στον αφθώδη πυρετό κοινή γραμμή

Κυπριακό: Από τα ΜΟΕ στο blame game - Ούτε στον αφθώδη πυρετό κοινή γραμμή

Σε μια περίοδο όπου καταγράφεται νέα διπλωματική κινητικότητα, το Κυπριακό φαίνεται να κινείται ταυτόχρονα σε δύο παράλληλες τροχιές: από τη μία, δηλώσεις ετοιμότητας για επανέναρξη των συνομιλιών και από την άλλη, δημόσιες τοποθετήσεις που ανατροφοδοτούν το κλίμα αλληλοκατηγοριών.

BEST OF TOTHEMAONLINE