Λιλλήκας-Περδίκης: Να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα πολιτικών που είχαν μη εξυπηρετούμενα

Λιλλήκας-Περδίκης: Να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα πολιτικών που είχαν μη εξυπηρετούμενα

Με επιστολή τους προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων οι Γιώργος Λιλλήκας και Γιώργος Περδίκης, ζητούν την εφαρμογή της αρχής «όλα στα φως» για το θέμα των Μη Εξυπηρετούμενων Δανείων των Πολιτικά Εκτεθειμένων Προσώπων.

Ξεκαθαρίζουν ότι δεν θεωρούν μεμπτό ένα πολιτικά εκτεθειμένο πρόσωπο να έχει μη εξυπηρετούμενο δάνειο εν μέσω οικονομικής κρίσης. Ενδεχόμενα, όμως, κάποια πολιτικά ή συγγενικά τους πρόσωπα να εκμεταλλεύτηκαν το όλο σύστημα ενώ είχαν την οικονομική δυνατότητα εξυπηρέτησης των δανείων τους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, η Κεντρική Τράπεζα έχει αποστείλει στον Πρόεδρο της Βουλής τον κατάλογο Πολιτικά Εκτεθειμένων Προσώπων (μεταξύ αυτών και Βουλευτών) που είχαν Μη Εξυπηρετούμενα Δάνεια.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE