H νέα ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΙΓΜΑ με Κακούτση, Ιωαννίδη και Πατσιά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

H νέα ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΙΓΜΑ με Κακούτση, Ιωαννίδη και Πατσιά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με μια νέα ψυχαγωγική εκπομπή που πολύ σύντομα θα κάνει πρεμιέρα έρχεται το Σίγμα…

Ο λόγος για την νέα ψυχαγωγική του ΣΙΓΜΑ που θα προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα «Τρείς Λαλούν» με παρουσιαστές τους Νατάσα Κακούτση, ο Νικόλας Ιωαννίδης και η Στάλω Πατσιά, προχωράει το κανάλι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Κούλλης Νικολάου: «Το βράδυ όταν κοιμάμαι φοράω στρινγκ» VIDEO

Πρόκειται για ένα διασκεδαστικό μαγκαζίνο με Κυπριακό άρωμα που θα περιλαμβάνει: κυπριακό κουτσομπολιό, αποκλειστικά ρεπορτάζ, εμφανίσεις επωνύμων που μπορεί να «βγάλουν μάτι» με αυτά που φόρεσαν, πιπεράτες έρευνες και Κυπριακά παιχνίδια με κέφι, γέλιο, σαρκασμό και αυτοσαρκασμό.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Βρισκόμαστε μόλις οκτώ μέρες πριν από την άτυπη διάσκεψη της Γενεύης και η Λευκωσία προετοιμάζεται πυρετωδώς για όλα τα σενάρια, τα οποία ενδεχομένως θα κληθεί να αντιμετωπίσει, έχοντας ωστόσο ενώπιον της, τις γνωστές θέσεις της τουρκικής πλευράς, για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE