Στην δημοσιότητα το όνομα του επώνυμου Ελλαδίτη που καταζητείτο 16 χρόνια -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην δημοσιότητα το όνομα του επώνυμου Ελλαδίτη που καταζητείτο 16 χρόνια -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

H ΕΛΑΣ μετά από ένα συνήθη έλεγχο για την εξακρίβωση στοιχείων ενός 45χρονου στο κέντρο της Αθήνας ανακάλυψε ότι επρόκειτο για γνωστό τραγουδιστή, τηλεπαρουσιαστή και δημοσιογράφο που καταζητείτο από την περίοδο 2002-2003.

Τότε,  είχε αποδράσει από συγκεκριμένη φυλακή της Κρήτης όπου κατηγορείτο για άλλη υπόθεση απάτης, ενώ πλέον έχει δει το φως της δημοσιότητας το όνομά του και πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Γιαλούρη.

Δείτε την συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE