ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ για το «πρωταθλητριών» η Ομόνοια 1948

ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ για το «πρωταθλητριών» η Ομόνοια 1948

Η Ομόνοια 1948 ρίχνεται στη «μάχη» για την άνοδο και μέσω των κοινωνικών μέσων δικτύωσης ετοίμασε ένα σχεδιάγραμμα με τους αντίπαλους μέχρι το τέλος.

Αναλυτικά:

Έτοιμη να ριχθεί στην μάχη του 🏆 «Πρωταθλητριών» η ομάδα μας. Ο θεσμός αυτός αποτελείται από τις 11 πρωταθλήτριες ομάδες του Αγροτικού ποδοσφαίρου. Πέντε ομάδες, μεταξύ αυτών και η ομάδα μας, προκρίθηκαν στο 2ο γύρο μετά από κλήρωση, έτσι ώστε να περάσουν στα προημιτελικά 8 ομάδες συνολικά.

Τα προκριματικά παιχνίδια (στα αριστερά) θα διεξαχθούν αύριο Τετάρτη.

Όπως θα δείτε στο πιο κάτω γραφικό, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού «Φρέναρος – Κ.Ν Πραστειού». Ο αγώνας θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Η ακριβή ημέρα και ώρα του παιχνιδιού θα γίνουν γνωστά την Πέμπτη και μέσα από τη σελίδα μας θα ενημερωθείτε για όλες τις λεπτομέρειες. Οι αγώνες θα διεξάγονται σε ουδέτερα γήπεδα.

#ΟΜΟΝΟΙΑ #ΛΑΟΣ #ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Με μια «καυτή» και πολυσύνθετη ατζέντα συνεδριάζει την Πέμπτη 23 Απριλίου στις 11 το πρωί για τελευταία φορά με την παρούσα σύστασή της η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων πριν από την αυτοδιάλυσή της, θέτοντας στο επίκεντρο κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την ενέργεια, την εκπαίδευση, αλλά κυρίως τη μεταναστευτική πολιτική της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE