ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Εξελίξεις στην ασύλληπτη τραγωδία με την μητέρα που σκότωσε με 17 μαχαιριές τον 7χρονο γιο της -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Εξελίξεις στην ασύλληπτη τραγωδία με την μητέρα που σκότωσε με 17 μαχαιριές τον 7χρονο γιο της -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ενώπιον του λεγόμενου «κακουργιοδικείου» στην κατεχόμενη Λευκωσία οδηγήθηκε την Τρίτη 9/4 η 37χρονη, η οποία τον Μάιο του 2018 με 17 μαχαιριές αφαίρεσε με τον πιο φρικτό τρόπο τη ζωή του 7χρονου γιου της.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, στις 26 Μαΐου η παιδοκτόνος σε έξαλλη κατάσταση, αφού προηγουμένως «εκνευρίστηκε» (όπως κατέθεσε) από φωτογραφία με ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές που ανήρτησε ο πρώην σύζυγός της στα social media, άρπαξε μαχαίρι το οποίο «κάρφωσε» 17 φορές στο κορμάκι του 7χρονου Ερτζιάν Καγιά Κουντουρατζί ως «εκδίκηση».

Φέρεται, μάλιστα, να έστειλε μήνυμα σε φίλο του πρώην άντρα της μέσω εφαρμογής, στο οποίο του αποκάλυπτε το αποτρόπαιο έγκλημά της.

Το πρωί της επόμενης μέρας ο πατέρας της επισκέφτηκε το σπίτι της κόρης του και την εντόπισε τραυματισμένη (φέρεται να χάραξε με μαχαίρι το σώμα της) δίπλα στο άψυχο σώμα του μικρού εγγονιού του. Δεν μπόρεσε να  αντέξει το σοκ με αποτέλεσμα ο 64χρονος άντρας να υποστεί καρδιακή προσβολή και να αφήσει την τελευταία του πνοή  στο Νοσοκομείο.

Η 37χρονη συνελήφθη και στην κατάθεση της δεν έδειξε καμία μεταμέλεια  ενώ οι πρώτες διαγνώσεις γιατρών έδειχναν μια γυναίκα «ψυχοπαθή», κατά συρροή δολοφόνο (serial killer), η οποία είχε τάσεις να διαπράξει φόνο.

Κάτι τέτοιο επιβεβαιώθηκε και την Τρίτη 9/4 με δύο ψυχιάτρους να καταθέτουν ενώπιον του λεγόμενου «δικαστηρίου» ότι η 37χρονο πάσχει από σοβαρή ψυχική ασθένεια και έτσι η υπόθεση αναβλήθηκε για τις 15 Απριλίου όταν και θα αποφασιστεί αν η παιδοκτόνος είναι σε θέση να παρακολουθήσει και να αντιληφθεί τη διαδικασία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε γιατί είναι η βασίλισσα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-0 της Ντορντμουντ στον τελικό του Champions League και σήκωσε στον ουρανό του Γουέμπλεϊ το 15ο τρόπαιο της!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top