Το νέο VIDEO που ετοίμασε η Ομόνοια! «Η ιστορία θα συνεχιστεί»

Το νέο VIDEO που ετοίμασε η Ομόνοια! «Η ιστορία θα συνεχιστεί»

Η Ομόνοια παρουσιάζει το δεύτερο από τα πέντε βίντεο που ετοίμασε με στόχο την οικονομική της σωτηρία.

Η επίσημη ενημέρωση

Στο δεύτερο από τα πέντε βίντεο που ετοίμασε το Σωματείο μας, στο πλαίσιο της εκστρατείας για οικονομική του ανάκαμψη, αναδεικνύεται η μεγαλύτερη ανησυχία της οικογένειας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτή η μεγάλη ιδέα, η ΟΜΟΝΟΙΑ, προκαλούν τον κίνδυνο να την εξαφανίσουν από τα όνειρα και την καθημερινότητα χιλιάδων ανθρώπων.

Ποιος μπορεί να παραμείνει απαθής, μπροστά σε αυτόν τον κίνδυνο που απειλεί την ΟΜΟΝΟΙΑ;

Δεν θα μείνουμε απαθείς, εάν δίνουμε το παρών μας στο γήπεδο. Με αυτόν τον τρόπο, κρατάμε την ΟΜΟΝΟΙΑ ζωντανή και την οδηγούμε με ασφάλεια σε πορεία οικονομικής ανάκαμψης.

65 χρόνια, 59 τίτλοι. Η ιστορία θα συνεχιστεί!

Αγοράστε τώρα το εισιτήριο διαρκείας σας!

Πιο κάτω παρουσιάζουμε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αστυνομία για υπόθεση Σάντυ: Καμία τεκμηρίωση για τις σοβαρές καταγγελίες - «Ψευδές και κατασκευασμένο» το αφήγημα

Αστυνομία για υπόθεση Σάντυ: Καμία τεκμηρίωση για τις σοβαρές καταγγελίες - «Ψευδές και κατασκευασμένο» το αφήγημα

Το πόρισμα της πολύμηνης αστυνομικής διερεύνησης για την υπόθεση «Σάντυ» και τις καταγγελίες που είχαν δημοσιοποιηθεί μέσω του δημοσιογράφου και συγγραφέα Μακάριου Δρουσιώτη παρουσιάστηκε την Πέμπτη σε δημοσιογραφική διάσκεψη στη Λευκωσία, με τον Αρχηγό Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη να δηλώνει ότι δεν προέκυψε οποιαδήποτε μαρτυρία που να στοιχειοθετεί τα σοβαρά αδικήματα που είχαν καταγγελθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE