ΓεΣΥ: Διορίστηκε Επιτροπή για επάρκεια φαρμακευτικών αποθεμάτων

ΓεΣΥ: Διορίστηκε Επιτροπή για επάρκεια φαρμακευτικών αποθεμάτων

Το Υπουργικό Συμβούλιο διόρισε την Τρίτη (09/04) Συμβουλευτική Συντονιστικής Επιτροπής για την επίβλεψη και τη διασφάλιση της επάρκειας των αποθεμάτων των φαρμακευτικών προϊόντων.

Ο διορισμός έγινε στο πλαίσιο της ομαλής μετάβασης από το υφιστάμενο σύστημα, στο νέο περιβάλλον της εφοδιαστικής αλυσίδας φαρμάκων που θα δημιουργηθεί, με την εφαρμογή της 1ης και 2ης φάσης του ΓεΣΥ.

 
Αυτό ανακοίνωσε η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος Κλέλια Βασιλείου, μετά το πέρας της συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου.

Η Επιτροπή αποτελείται από άτομα με εξειδικευμένη γνώση του Τομέα, με τριετή θητεία, είπε.
 
(ΚΥΠΕ/ΓΣΑ/ΓΧΡ)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μπροστά με… ανάσα! Ντέρμπι κορυφής και μεγάλες ανατροπές στη νέα δημοσκόπηση του «Φ»

Μπροστά με… ανάσα! Ντέρμπι κορυφής και μεγάλες ανατροπές στη νέα δημοσκόπηση του «Φ»

Εξαιρετικά ρευστή παραμένει η πολιτική εικόνα στην Κύπρο ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 24ης Μαΐου 2026, σύμφωνα με τη δεύτερη μεγάλη δημοσκόπηση του «Φ» που διενεργήθηκε από την εταιρεία EXPLORER.

BEST OF TOTHEMAONLINE