ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ – Ψηλά στη λίστα του κόουτς ο Νσούε

ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ – Ψηλά στη λίστα του κόουτς ο Νσούε

Την περίπτωση του Εμίλιο Ενσούε φέρεται να έχει ψηλά στη λίστα του ο Γιώργος Δώνης, σύμφωνα με τη Live Sport.

Ο γεννημένος στη Μαγιόρκα (έχει ισπανικό διαβατήριο) αλλά διεθνής με την Ισημερινή Γουινέα είχε πάει στον ΑΠΟΕΛ με απόφαση του Έλληνα τεχνικού, αλλά μετά από ρήξη με τον προπονητή του αποχώρησε από την Κύπρο στα τέλη του Φλεβάρη και έκτοτε είναι χωρίς ομάδα.

Πρόκειται για έναν πολυσύνθετο ποδοσφαιριστή, που μπορεί να αγωνιστεί στα άκρα της άμυνας (κυρίως) ή και της μεσαίας γραμμής, ενώ με την εθνική του ομάδα έχει χρησιμοποιηθεί και ως δεκάρι.

Ο 29χρονος άσος είχε φέτος 11 συμμετοχές και 2 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ με την εθνική του ομάδα έχει 18 παρουσίες και 9 τέρματα.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE