«Οσμή παρατυπίας» για συνεργάτιδα του Υπ. Γεωργίας – Δεν εγκρίνονται κονδύλια για κάποια πρόσωπα

«Οσμή παρατυπίας» για συνεργάτιδα του Υπ. Γεωργίας – Δεν εγκρίνονται κονδύλια για κάποια πρόσωπα

Την ερχόμενη εβδομάδα η κοινοβουλευτική επιτροπή Οικονομικών θα τοποθετηθεί για την αποδέσμευση ή όχι κονδυλίων που αφορούν συνεργάτιδα του Υπουργού Γεωργίας και των προσώπων που θα εργοδοτηθούν στο Γραφείο του Επιτρόπου Ορεινών Περιοχών Γιαννάκη Παπαδούρη.

Ήδη το ΑΚΕΛ δια του βουλευτή του κόμματος, Άριστου Δαμιανού, ανακοίνωσε ότι δεν θα εγκρίνει τα κονδύλια για τα συγκεκριμένα πρόσωπα, ενώ επικαλούμενος επιστολή του Γενικού Ελεγκτή δήλωσε το θέμα «έχει οσμή παρατυπίας αλλά και παρανομίας».
 
«Είναι προφανές ότι δεν θα εγκρίνουμε την αποδέσμευση αυτών των κονδυλίων αλλά επειδή εγείρονται ζητήματα νομιμότητας, δεοντολογίας και παραβίασης των κανόνων χρηστής διοίκησης εξετάζουμε το ενδεχόμενο παραπέρα ενεργειών για τις οποίες θα ενημερωθείτε στις αμέσως επόμενες μέρες», είπε.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπερψήφισε τον κρατικό προϋπολογισμό η Ολομέλεια της Βουλής – Πώς τοποθετήθηκαν κόμματα και βουλευτές

Υπερψήφισε τον κρατικό προϋπολογισμό η Ολομέλεια της Βουλής – Πώς τοποθετήθηκαν κόμματα και βουλευτές

Με 37 ψήφους υπέρ και 19 εναντίον εγκρίθηκε από την Ολομέλεια της Βουλής ο κρατικός προϋπολογισμός για το 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE