Με προβλήματα ξεκίνησε η δουλειά για το εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΛ

Με προβλήματα ξεκίνησε η δουλειά για το εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΛ

Πρωινή προπόνηση περιλάμβανε τη Δευτέρα το πρόγραμμα στην ΑΕΚ.

Ο προπονητής, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, δεν είχε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της Λαρνακιώτικης ομάδας τους Σίλβα, Λαρένα, Τέτε και Χέφελ.

Οι δύο τελευταίοι έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Σε ότι αφορά τον Λαρένα, αναμένονται τα νέα από τις ιατρικές εξετάσεις που έχει περάσει.

Η προετοιμασία για το Κυριακάτικο εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΛ ξεκίνησε τη Δευτέρα με τους παίκτες που αγωνίστηκαν απέναντι στην Ομόνοια να κάνουν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Η πρώτη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο κατά τη δεκαετή θητεία του, δημιουργεί, αναμφίβολα υψηλούς συμβολισμούς. Όμως, όσο εξελίσσεται το πρόγραμμά του, τόσο ενισχύεται η αίσθηση ότι η ουσία της πρωτοβουλίας δεν είναι η ανακοίνωση μιας νέας φάσης στο Κυπριακό, αλλά η αποτροπή της πλήρους κατάρρευσης της διαδικασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE