ΛΑΡΝΑΚΑ: Συνελήφθη ο 30χρονος που φέρεται να απείλησε με μαχαίρι υπάλληλο περιπτέρου

ΛΑΡΝΑΚΑ: Συνελήφθη ο 30χρονος που φέρεται να απείλησε με μαχαίρι υπάλληλο περιπτέρου

Στη σύλληψη 30χρονου προχώρησε την Δευτέρα (08/04) η Αστυνομία σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε χθες στην επαρχία Λάρνακας. 

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9.45 το πρωί της Κυριακής (07/04), άνδρας εισήλθε σε υποστατικό στην επαρχία Λάρνακας, έχοντας καλυμμένο το πρόσωπο του με κουκούλα και αφού πρόταξε μαχαίρι κατά της υπαλλήλου, απαίτησε και απέσπασε τα χρήματα του ταμείου.

Ο 30χρονος συνελήφθη σήμερα με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Ο Γενικός Γραμματέας των ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, έχει στο μυαλό του συγκεκριμένες κινήσεις για το αμέσως επόμενο διάστημα, ανέφερε, την Τρίτη, ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, σε συζήτηση στο πλαίσιο του Cyprus Forum, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE