Στον ημιτελικό ο Δουβαλίδης

Στον ημιτελικό ο Δουβαλίδης

Την απευθείας πρόκριση στον ημιτελικό των 60μ. εμπόδια πήρε ο Κώστας Δουβαλίδης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Πράγα.

Ο Έλληνας αθλητής κατέλαβε την 3η θέση στην δεύτερη προκριματική σειρά με χρόνο 7.67 και πήρε το "εισιτήριο" για τον απογευματινό ημιτελικό.Ο 19χρονος Γουχέμ Μπελοτσιάν, ο οποίος πέρυσι πήρε το παγκόσμιο ρεκόρ εφήβων του Κώστα Δουβαλίδη, ήταν νικητής στη σειρά με 7.63, με τον Πορτογάλο Γιόα Αλμέιντα να ακολουθεί με 7.66 και νέο εθνικό ρεκόρ.

Εξαιρετική κούρσα πραγματοποίησε στην τρίτη σειρά ο Μαρτινότ Λαγκέρτ, που σαν σε…περίπατο στα τελευταία μέτρα τερμάτισε σε 7.58, που ήταν η καλύτερη επίδοση του προκριματικού. Ο Βρετανός Λάουρενρς Κλαρκ ήταν δεύτερος στην ίδια σειρά με 7.65 και ο Πετρ Σβόμποντα τρίτος με 7.66. Ο Δουβαλίδης προκρίθηκε στον ημιτελικό (17.25) με την δέκατη επίδοση. 

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε αναμονή κρίσιμων εκθέσεων για τις πυρκαγιές - Σενάρια ανασχηματισμού στο τραπέζι του Χριστοδουλίδη

Σε αναμονή κρίσιμων εκθέσεων για τις πυρκαγιές - Σενάρια ανασχηματισμού στο τραπέζι του Χριστοδουλίδη

Η πρόσφατη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη και αφορούσε τις αποζημιώσεις προς τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό, δεν περιορίστηκε μόνο στην εξέταση μέτρων ανακούφισης. Στο παρασκήνιο, επανέρχεται εντονότερα από ποτέ το ενδεχόμενο ενός επικείμενου ανασχηματισμού, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, να διατηρεί όλα τα σενάρια ανοιχτά και να ζητά «πλήρη και τεκμηριωμένη αξιολόγηση» των γεγονότων από τους αρμόδιους φορείς.

BEST OF TOTHEMAONLINE