ΛΕΜΕΣΟΣ: Άλλη μια κακόγουστη φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα σε σχολείο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άλλη μια κακόγουστη φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα σε σχολείο

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Αστυνομία το πρωί της Δευτέρας (8/4) μετά από τηλεφώνημα για βόμβα στην Α’ Τεχνική Σχολή. 

Σε κινητοποίηση τέθηκε λίγο μετά τις εννέα το πρωί η Αστυνομία στη Λεμεσό, μετά από τηλεφώνημα για βόμβα στην Α` Τεχνική Λεμεσού, το οποίο αποδείχθηκε φάρσα.
 
Η Αστυνομία εκκένωσε το σχολείο, που βρίσκεται απέναντι από την Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού και άρχισαν έρευνες, με τη συνδρομή αστυνομικών σκύλων και πυροτεχνουργών.

Ερευνήθηκαν ενδελεχώς τόσο οι εσωτερικοί όσο και οι εξωτερικοί χώροι του σχολείου, χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία δεν αποκλείει πίσω από τη φάρσα να κρύβονται μαθητές, αφού το τηλεφώνημα έγινε από τηλεφωνικό θάλαμο που βρίσκεται έξω από το σχολείο, ενώ σημειώνεται πως παρόμοιο τηλεφώνημα έγινε και την περασμένη Παρασκευή.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE