ΚΥΠΡΟΣ: Κλέφτες σεβάστηκαν ιερέα – Δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν όταν είδαν τα ράσα

ΚΥΠΡΟΣ: Κλέφτες σεβάστηκαν ιερέα – Δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν όταν είδαν τα ράσα

Κλέφτες, φαίνεται ότι όταν αντιλήφθηκαν την ιδιότητα του θύματός τους, να έκαναν πίσω.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο» το βράδυ της Πέμπτης (4/4) προς Παρασκευή (5/4) άγνωστοι έκλεψαν όχημα ιερέα που ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του, σε χωριό της Πάφου. Την κλοπή κατήγγειλε ο ίδιος ο ιερέας.  

Όπως ανέφερε στην καταγγελία του ο ιερέας, είχε αφήσει δύο βαλίτσες με τα άμφιά του, έναν σταυρό και εκκλησιαστικά βιβλία.

Το όχημα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, εντοπίστηκε σε ερημική τοποθεσία σε κοντινή απόσταση από όπου κλάπηκε, με τα εκκλησιαστικά αντικείμενα που ήταν εντός να είναι άθικτα. Η Αστυνομία φέρεται να εικάζει ότι οι δράστες προτίμησαν να εγκαταλείψουν το όχημα, όταν είδαν το περιεχόμενων των βαλιτσών.

Η Αστυνομία ωστόσο, αναζητά τους δράστες.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE