ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ο Εγγλέζου για τη νέα αρχή στην Ανόρθωση και το ΜΕΛΛΟΝ του – «Θέλω να…»

ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ο Εγγλέζου για τη νέα αρχή στην Ανόρθωση και το ΜΕΛΛΟΝ του – «Θέλω να…»

Ο Νικόλας Εγγλέζου μίλησε μετά το τέλος του αγώνα Δόξα – Ανόρθωση (7/4).

Αναλυτικά όσα είπε ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης:

«Μερικές φορές νιώθω πως αυτό που κάνουμε είναι αγγαρεία αλλά το να παίζεις στην Ανόρθωση είναι περηφάνια. Πρέπει να δίδουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίζουμε.
Η ομάδα αυτή είναι γεννημένη να παίζει για τη νίκη. Δείχνουμε πως πεισμώνουμε. Το να νικάς παιχνίδια είναι το καλύτερο, δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό, είχαμε ευκαιρίες και πρέπει να συνεχίσουμε.

Στόχος μου είναι να παίζω. Θα ήθελα να είμαι μια βασική επιλογή αλλά αυτό εξαρτάται από εμένα και τον κόουτς. Θέλω να είμαι μέλος της νέας αρχής που θα γίνει και να δώσω τα πάντα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE