Θέλησε να το ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ – «Δεν χάσαμε μόνο από δικά μας λάθη…»

Θέλησε να το ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ – «Δεν χάσαμε μόνο από δικά μας λάθη…»

Ο αντιπρόεδρος της Δόξας Κατωκοπιάς, Νίκος Κωνστανίνου, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα Δόξα – Ανόρθωση (7/4).

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είδαμε ένα όμορφο ματς. Προηγηθήκαμε με 3-1. Δεν χάσαμε μόνο από τα λάθη τα δικά μας. Έπαιξε καλά η Ανόρθωση αλλά αν τελειώναμε τις φάσεις μας νομίζω η Ανόρθωση δεν θα μπορούσε να φθάσει σε αυτό το αποτέλεσμα. Αν κάποιος με ρωτούσε πριν το ματς θα έλεγα πως είναι αποδεκτή η ισοπαλία.

Όταν κερδίζεις με 3-1 όμως και δεν κερδίζεις τότε είσαι απογοητευμένος. Επαναλαμβάνω ότι δεν φταίμε μόνο εμείς. Θα δούμε το επόμενο ματς για να κερδίσουμε την Ένωση και να ανοίξουμε τη διαφορά».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE