ΠΑΦΟΣ: Άγρια καταδίωξη οχήματος- Πέταξαν 1 κιλό «άσπρης σκόνης» διέφυγαν και καταζητούνται

ΠΑΦΟΣ: Άγρια καταδίωξη οχήματος- Πέταξαν 1 κιλό «άσπρης σκόνης» διέφυγαν και καταζητούνται

Επεισοδιακή καταδίωξη σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής 7/4 στην επαρχία Πάφου, με τους δράστες να διαφεύγουν και τις αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία ήταν γύρω στις 11:00 το πρωί όταν μετά από αξιολόγηση πληροφορίας μέλη της ΥΚΑΝ έθεσαν υπό παρακολούθηση ύποπτο όχημα.

Όταν σε κάποιο σημείο του δρόμου τους έγινε σήμα για να σταματήσουν, ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα και κατάφερε να διαφύγει, πετώντας παράλληλα από το όχημα συσκευασία που περιείχε 1.100 γραμμάρια κοκαΐνης.

Πρόκειται για 40χρονο και 44χρονο γνωστούς στις αρχές οι οποίοι και καταζητούνται.

Όπως πληροφορούμαστε το όχημα με το οποίο διέφυγαν εντοπίστηκε το απόγευμα της Κυριακής 7/4 να οδηγείται από 29χρονο με συνοδηγό 25χρονο στην επαρχία Λευκωσίας με τα μέλη της Αστυνομίας να τους περνούν χειροπέδες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ιστορικές στιγμές στο Ισραήλ: Σε εξέλιξη η απελευθέρωση των ομήρων της Χαμάς - Παραδόθηκαν οι πρώτοι 7 στον Ερυθρό Σταυρό

Ιστορικές στιγμές στο Ισραήλ: Σε εξέλιξη η απελευθέρωση των ομήρων της Χαμάς - Παραδόθηκαν οι πρώτοι 7 στον Ερυθρό Σταυρό

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και με ελπίδες για μια γενικευμένη ειρήνη στη Μέση Ανατολή, το βλέμμα όλου του πλανήτη σήμερα, Δευτέρα (13/10/25) είναι στραμμένο στο Ισραήλ, όπου απελευθερώνονται οι όμηροι της Χαμάς, στο πλαίσιο της εφαρμογής της πρώτης φάσης της συμφωνίας για την εκεχειρία στη Γάζα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE