ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκδήλωση για τις ευρωεκλογές πραγματοποιήθηκε στη Λάρνακα

Εκδήλωση για τις ευρωεκλογές πραγματοποιήθηκε στη Λάρνακα

Εκδήλωση για τις ευρωεκλογές πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7/4 στην Πλατεία Ευρώπης στη Λάρνακα.

 
Την εκδήλωση διοργάνωσαν το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο και η Αντιπροσωπεία της ΕΕ στην Κύπρο, σε συνεργασία με το Δήμο Λάρνακας, το Κέντρο Πληροφόρησης Europe Direct του Δήμου Λάρνακας και τα Λύκεια της Επαρχίας Λάρνακας που λαμβάνουν μέρος στο πρόγραμμα «Σχολείο – Πρεσβευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».

Σε δηλώσεις του ο Αντρέας Κεττής, Επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο ανέφερε ότι «σήμερα ενημερώνουμε τον κόσμο για τις πολύ κρίσιμες εκλογές που θα διεξαχθούν σε όλες τις χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις 26 Μαΐου. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο» είπε και πρόσθεσε πως «η  Κύπρος είναι Ευρώπη, οι Κύπριοι πολίτες είναι Ευρωπαίοι πολίτες και συνδιαμορφώνουμε με τα υπόλοιπα 500 περίπου εκατομμύρια Ευρωπαίων πολιτών το μέλλον μας».
 
Αυτό, συνέχισε, «είναι το μεγάλο μήνυμα που πρέπει να σταλεί στους συμπολίτες μας, ότι δηλαδή στις 27 του Μάη η Κύπρος θα έχει έξι ευρωβουλευτές».
 
Ο κ. Κεττής ανέφερε ακόμα ότι «το στοίχημα για όλους είναι να αποφασίσουμε εμείς για το μέλλον μας. Στο χέρι μας είναι να συνδιαμορφώσουμε το μέλλον και αυτό στις Δημοκρατίες γίνεται δια της ψήφου, με τη συμμετοχή μας στις εκλογές» είπε και σημείωσε πως «είναι πολύ σημαντικό όλοι και ειδικά οι νέοι, γιατί αυτοί θα ζήσουν τα οφέλη της Ευρώπης, να συμμετέχουμε μαζικά».
 
Σημειώνεται ότι μεταξύ αυτών που έδωσαν το παρών τους στην εκδήλωση ήταν ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, ο Επίτροπος Εθελοντισμού Γιάννης Γιαννάκη, ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου Θεοδόσης Τσιόλας, υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΔΗΣΥ και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρνακας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεισαν ηλικιωμένη ότι χρειάζεται χειρουργική επέμβαση ο εγγονός της - Πέρασαν από το σπίτι της και πήραν τα χρήματα

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top