Σκάνδαλο Airbnb: Τοποθετούν κρυφές κάμερες σε διαμερίσματα – Είδε φωτογραφία τους στο διαδίκτυο

Σκάνδαλο Airbnb: Τοποθετούν κρυφές κάμερες σε διαμερίσματα – Είδε φωτογραφία τους στο διαδίκτυο

Η εταιρεία έχει κανόνες που το απαγορεύουν αυτό, αλλά αντιδρά ελάχιστα, υποστηρίζει η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung.

Για πολλοστή φορά αποκαλύπτεται περιστατικό μυστικής βιντεοσκόπησης σε διαμέρισμα Airbnb. Αυτή τη φορά μια οικογένεια από τη Νέα Ζηλανδία ανακάλυψε ότι είχαν καταγραφεί όλες οι ιδιωτικές της στιγμές σε μια επίσκεψη στην Ιρλανδία μέσω μιας κρυφής φωτογραφικής μηχανής στο διαμέρισμα που είχε νοικιάσει μέσω Airbnb, όπως αναφέρει δημοσίευμα της γερμανικής Süddeutsche Zeitung. Η εταιρεία έχει κανόνες που το απαγορεύουν αυτό, αλλά αντιδρά ελάχιστα, υποστηρίζει η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.