ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Χιλιάδες ευρώ πρόστιμο σε 41χρονο - 'Φορτωμένος' βιομηχανοποιημένο καπνό

ΚΥΠΡΟΣ: Χιλιάδες ευρώ πρόστιμο σε 41χρονο - 'Φορτωμένος' βιομηχανοποιημένο καπνό

Πρόστιμο ύψους 3,200 ευρώ επιβλήθηκε το Σάββατο (06/04) σε 41χρονο, μετά τον εντοπισμό από μέλη της Αστυνομίας αδασμολόγητων προϊόντων στην κατοχή του.

Ο 41χρονος ανακόπηκε για έλεγχο από μέλη της Αστυνομίας λίγο μετά τις 1.00 το μεσημέρι το Σάββατο (06/04), ενώ οδηγούσε μοτοποδήλατο σε δρόμο στην επαρχία Λάρνακας.

Κατά τον έλεγχο εντοπίστηκαν στην κατοχή του συνολικά 180 συσκευασίες βιομηχανοποιημένου καπνού, συνολικού βάρους εννέα κιλών, για τις οποίες όπως διαπιστώθηκε δεν καταβλήθηκαν οι νενομισμένοι δασμοί.

Ο 41χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα Τελωνείων, λειτουργοί του οποίου προχώρησαν στην κατάσχεση της αδασμολόγητης ποσότητας καπνού και εξέδωσαν στον 41χρονο εξώδικο πρόστιμο 3,200 ευρώ, το οποίο ο ίδιος κατέβαλε στη συνέχεια.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top