«Το Άλμα υπό πίεση»: Πίσω από τη ρωγμή, οι υπολογισμοί και οι επιθέσεις- «Σαφάρι» εντυπώσεων από κόμματα
Η πολιτική σκηνή της Κύπρου παρακολουθεί με ένταση την υπόθεση που συγκλονίζει το νεοσύστατο πολιτικό κίνημα «Άλμα» του Οδυσσέα Μιχαηλίδη.
Πολλοί κάτοικοι του Σουσανγκέρντ, μιας πόλης με πληθυσμό περίπου 50.000, και πέντε ακόμη κοινότητες στην πλούσια σε πετρέλαιο επαρχία Χουζεστάν μετακινήθηκαν σε ασφαλέστερες περιοχές καθώς αξιωματούχοι απελευθέρωσαν νερό από μεγάλα φράγματα ποταμών.
«Έχει εκδοθεί εντολή εκκένωσης και συστήνουμε στις γυναίκες και τα παιδιά να απομακρυνθούν, όμως ζητάμε από τους άνδρες και τους νέους να παραμείνουν για να μας βοηθήσουν (στις προσπάθειες διάσωσης)», δήλωσε ο Γολαμρεζά Σαριατί κυβερνήτης της επαρχίας.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις