Με σημαντικές απουσίες, αλλά με το… φόντο του τρίτου σκαλοπατιού – Τι ετοιμάζει για σχήμα

Με σημαντικές απουσίες, αλλά με το… φόντο του τρίτου σκαλοπατιού – Τι ετοιμάζει για σχήμα

Χωρίς μία τριάδα παίκτες η ΑΕΚ αντιμετωπίζει η ώρα 18:00 στο ΓΣΠ την Ομόνοια για την 5η αγωνιστική της β΄ φάσης του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας για τον Ά όμιλο.

Οι Σίλβα, Τέτε και Χέφελ δεν είναι για διάφορους λόγους στην αποστολή της Λαρνακιώτικης ομάδας.

Η ΑΕΚ μετά την εντός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, να ξεπεράσει με επιτυχία το εμπόδιο της Ομόνοιας και να ελπίζει λίγο μετά σε βαθμολογικές απώλειες της ΑΕΛ στο ντέρμπι του Τσιρείου Σταδίου απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, για να είναι αυτή που θα πατήσει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Πιθανό σχήμα για τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ είναι με σύστημα 3-4-3 Τόνιο κάτω από τα δοκάρια, αμυντική τριάδα Καταλά, Μοϊσόφ και Γκονζάλεθ, με Λαρένα και Σάστρε στον χώρο του κέντρου, με Σουάρεζ στα δεξιά και Αντωνιάδη στα αριστερά, Ακοράν στο δεξί επιθετικό άκρο και Ακίνο στο αριστερό με Τρισκόφσκι στην κορυφή της επίθεσης.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Τρουγιόλς, Γκαρσία, Τολεμές και Γιάννου.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE