Ούτε κατά διάνοια νέα «γκέλα» – Τι σκαρώνει για το ντέρμπι

Ούτε κατά διάνοια νέα «γκέλα» – Τι σκαρώνει για το ντέρμπι

Ούτε που περνάει από το μυαλό κανενός ΑΠΟΕΛίστα ότι η ομάδα δεν θα μπορέσει να επιστρέψει στον δρόμο των νικών το βράδυ.

Μετά το «Χ» στο ντέρμπι αιωνίων της περασμένης αγωνιστικής, ο ΑΠΟΕΛ ταξιδεύει στη Λεμεσό για να κοντραριστεί η ώρα 19:00 με την ΑΕΛ στο «γαλαζοκίτρινο» ντέρμπι με ένα και μόνο στόχο.

Το διπλό που θα επαναφέρει τον ΑΠΟΕΛ στον δρόμο των επιτυχίων, θα τον διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με το πέρας της 5ης αγωνιστικής της β΄ φάσης του πρωταθλήματος, όπου με τρίποντο το βράδυ θα περιμένει πιο… άνετος το αυριανό παιχνίδι του Απόλλωνα που τον καραδοκεί κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

Ο Καρλάο προπονήθηκε κανονικά τις τελευταίες μέρες και είναι στις επιλογές Πάολο Τραμετσάνι, ενώ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα μπορέσει να βοηθήσει τη βραδινή προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ ο Γκέντσογλου.

Πιθανό σχήμα για τον Ιταλό κόουτς είναι Ρομό (ή Βάτερμαν) κάτω από τα δοκάρια, με αμυντική τριάδα τους Μερκή, Βούρο και Ιωάννου, δεξί μπακ χαφ ο Γιάκολις και αριστερό ο Καζού, με Μοράις και Σόουζα στον χώρο του κέντρου, έχοντας τον Ζαχίντ πιο μπροστά τους, ενώ στην επίθεση θα κινούνται οι Νατέλ, Τάμαρι και Μπέζιακ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE