MasterChef: Η Ασημίνα πήρε εκδίκηση - 'Πέταξε' έξω παίκτη για έκτη φορά και το Twitter κάνει πάρτι

MasterChef: Η Ασημίνα πήρε εκδίκηση - 'Πέταξε' έξω παίκτη για έκτη φορά και το Twitter κάνει πάρτι

Στην μάχη της μαγειρικής έπεσαν για άλλη μια φορά τρείς παίκτες του MasterChef με σκοπό να παραμείνουν στο παιχνίδι. 

Ο Σταμάτης, η Ασημίνα και ο Τάσος κλήθηκαν να αντιγράψουν το πιάτο του σεφ Μανώλη Παπουτσάκη. 

Με διαφορά μόλις ενός πόντου, η Ασημίνα κατάφερε να βγάλει εκτός τον Τάσο και για έκτη φορά πέρασε την δοκίμασια αποχώρησης, καταφέρνοντας να παραμείνει στον διαγωνισμό. 

Οι χρήστες του Twitter δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστο το γεγονός, στηρίζοντας την Ασημίνα, η οποία έχει δεχεθεί ουκ ολίγες φορές, τα αρνητικά σχόλια κυρίως των συμπαικτών της. 

Κι όπως δήλωσε κι στο τέλος, η Ασημίνα: «Για να καταλάβουν μερικοί ότι δεν είμαι μόνο για να κόβω ντομάτες και να καθαρίζω αγγούρια»

Ακολουθούν κάποια από τα αποθεωτικά σχόλια στο Twitter:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νεκρή γυναίκα: Εντοπίστηκε ημίγυμνη και με μια βαλίτσα δίπλα της - Τι εξετάζουν οι Αρχές

Νεκρή γυναίκα: Εντοπίστηκε ημίγυμνη και με μια βαλίτσα δίπλα της - Τι εξετάζουν οι Αρχές

Νεκρή εντοπίστηκε γυναίκα σήμερα το πρωί κοντά σε εγκαταλειμμένο κτίριο στην παραλιακή περιοχή Πάφου με την Αστυνομία να αποκλείει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για αλλοδαπή, που ήταν άστεγη.

BEST OF TOTHEMAONLINE